گرین وال چیست

گرین وال چیست

گرین وال چیست ؟ ، گرین وال ها دیوار هایی پوشیده از گیاهان رونده می باشد. این دیوار ها دارای مزایا و معایبی می باشند. در این بخش به توضیحاتی در این رابطه خواهیم پرداخت.

گرین وال چیست

محوطه ای از گیاهان که به صورت عمودی بر روی دیوار رشد می کنند، گرین وال گفته می شود. شما با داشتن این دیوار ها می توانید، یکی از عجایب هفتگانه را در محیط زندگی خود داشته باشید.  شاید با خودتان فکر کنید که این دیوار ها فقط جنبه تزئینی و زیبایی دارند، اما فواید دیگری نیز دارند. می توان از این ویژگی ها به عواملی همچون کاهش دمای محیط ، تاثیر بر روح و روان، افزایش سرانه فضای سبز، رعایت اصول پایداری و غیره اشاره کرد.

گرین وال چیست

 

معرفی انواع گرین وال

حال می خواهیم به بررسی انواع این دیوار ها بپردازیم.

گرین وال مد ولار

در این نوع دیوار سبز برای نگه داشتن گیاهان رونده از پنل یا داربست استفاده می کنند. معمولا جنس این داربست ها از استیل یا گالوانیزه است.

گرین وال کابلی

نوع دیگر از این دیوارهای سبز،کابلی می باشد. در این سیستم تعدادی توپ روی دیوار نصب می شوند، که کابل ها از داخل آنها عبور می کنند. همچنین خاصیت انقباض به کابل ها می دهند. این توپ ها ضد زنگ هستند و در رطوبت مقاوم اند. گیاهان استفاده شده در این سیستم گیاهان رونده پر شاخ و برگ هستند.

گرین وال شبکه ای

این نوع سیستم بسیار سبک است. در ساخت این سیستم توری هایی استفاده شده است که انعطاف بیشتری نسبت به کابل ها دارند.

گرین وال نمد پلیمری

در این روش نوعی نمد که قابلیت زهکشی آب را دارد. به شبکه ویژه ای پیوند می خورد و بر روی پایه های زبربنایی نصب می شود. سپس حفره یا گلدان هایی بر روی نمد قرار می گیرد. این روش تازه ترین روش می باشد.

گرین وال هیدروپونیک

این روش که از سیستم هوشمند استفاده می کند، به صورت خودکار مواد مغذی را از خاک می گیرد. سپس از طریق آب این مواد را به گیاه منتقل می کند. در این روش هیچ خاکی برای کشت گیاهان مورد استفاده قرار نمی گیرد. یکی از اصلی ترین ویژگی های این روش سبک بودن آن به دلیل عدم استفاده از خاک می باشد.

گرین وال چیست

مزیت ها و معایب گرین وال

از مزیت های دیوار سبز می توان به موارد زیر اشاره کرد.

  • متاسفانه در شهرها، آلودگی های صوتی آرامش مردم را به هم می زند. دیوار های سبز می تواند به عنوان یک عایق صدا مورد استفاده قرار بگیرد.
  • پوشش گیاهی که بر روی دیوار قرار می گیرد، باعث می شود که نور آفتاب به طور مستقیم به دیوار نتابد و دمای محیط ساختمان کاهش پیدا می کند.
  • دیوار سبز می توان به عنوان عامل تهویه هوا باشد. زیرا در محیط های شهری مونوکسیدکربن زیادی وجود دارد. اما با وجود دیوار های سبز افراد ساکن ساختمان راحت تر می توانند نفس بکشند.

از معایب نیز می توان به ایجاد آلرژی برای ساکنین ساختمان، نشست دیوار و غیره اشاره کرد.

موارد مرتبط با این موضوع:

تماس با کارشناسان معماری سبز

کاربران گرامی می‌توانند جهت دریافت مشاوره با شماره ۹۱۰۳۱۶۴۳-۰۲۱ تماس حاصل فرمایند.